Homeopathie voor volwassenen

Homeopathie is een volledig op zichzelf staande geneeswijze.

homeopathic_medicine

De kracht van homeopathie ligt in het feit dat een geneesmiddel wordt gezocht bij de individuele mens en niet enkel bij zijn/haar symptomen.

Bij een homeopaat krijgt u een uitgebreid eerste consult dat gemiddeld 2 uur duurt. Aan u wordt gevraagd om een ziektegeschiedenis te schrijven die u vóór het eerste consult per e-mail of per post opstuurt.

Lees meer: Homeopathie voor volwassenen

Sankaran Methode

In mijn praktijk werk ik volgens de nieuwste ontwikkelingen in de homeopathie.

Dr. Rajan Sankaran uit India wordt beschouwd als een van de belangrijkste homeopaten van dit moment. Zijn werk heeft grote invloed op de beoefening van homeopathie in de dagelijkse praktijk. Wereldwijd bevestigen homeopaten dat ze met deze methode betere resultaten behalen.

sankaran"There is something beyond symptoms,

It is something in nature:

a plant, an animal or a mineral

that is speaking through you."

Rajan Sankaran.

 

Dr. Sankaran heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van nieuwe inzichten in de homeopathie: een nieuwe interviewtechniek, analyse en geneesmiddelkeuze op basis van plantenrijk, dierenrijk of mineralenrijk én de algehele gewaarwording - vital sensation - van de patiënt.

Klassieke Homeopathie

hahnemann klassieke homeopathie

1755 - 1843   Meissen - Oost Duitsland. Grondlegger van de klassieke homeopathie.

Homeopathie voor een gezonde wereld!

klassieke_homeopathie

Dit is een boodschap aan al die mensen, die met hun gezondheid zijn vastgelopen: ga niet bij de pakken neerzitten en realiseer je dat er vanuit een andere visie op ziekte en gezondheid en met heel andere geneesmiddelen, die niet toxisch zijn, nieuwe mogelijkheden zijn ter verbetering van je gezondheid.

De homeopathische geneeskunde werd in de achttiende eeuw ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Samuel Hahnemann en heeft zich daarna over de hele wereld verspreid.

Contact
U bevindt zich hier: Home Homeopathie

Homeopathie wereldwijd

Homeopathie heeft zich over de hele wereld verspreid. In mijn praktijk werk ik volgens de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied.